Biervaten

Biercheque

TROTS PARTNER VAN BIERCHEQUE

Speciaalbier & meer is sinds kort trots partner van Biercheque. We zijn zowel verkoop- als inleverpunt van deze superleuke cadeaukaart. De cadeaukaart is digitaal en fysiek verkrijgbaar en inwisselbaar voor bier. Dus geen Biercadeau krijgen die je eigenlijk zelf niet zou hebben gekozen, maar zelf jouw eigen favoriete keuze speciaalbier maken.

Heb je een Biercheque en wil je jouw bieren hier mee afrekenen? Hoe werkt dat? Dit kan in het veld ‘afrekenen’. Dit is het veld waar je terecht komt nadat je je verzendgegevens hebt ingevuld. Onderaan dit veld staat ‘Biercheque inleveren’. Hier krijg je de mogelijkheid om jouw 19-cijferige code van de Biercheque in te voeren tezamen met de internet verificatiecode (op het pasje vind je deze onder de kraslaag).

Het bedrag van jouw Biercheque zal worden verrekend in jouw winkelwagentje en het eventueel resterende saldo blijft actief. Heb je minder saldo dan de waarde van jouw bestelling dan kun je dit gemakkelijk via een andere betaalmethode bijbetalen.

Meer informatie vind je op de website van de Biercheque. Klik hier om te zien bij welke inleverpunten je de Biercheque kunt verzilveren.

De biercheque is twee jaar na afgiftedatum geldig.

BIERCHEQUE GIFTCARD