Biervaten

Bieren

Minimale bestelwaarde van €20
Vandaag besteld = binnen 1-3 werkdagen in huis
Uniek aanbod aan lokale speciaalbieren

Liever een kant en klaar bierpakket?

Blond bierpakket Pakketten bekijken

Onze bieren

Wij van Speciaalbier & meer zijn dag en nacht op zoek naar lokale speciaalbieren, om zo een uniek assortiment te creëren van overheerlijke speciaalbieren. Elk speciaalbier heeft zo zijn eigen verhaal, hier kun je meer over lezen op onze brouwerijenpagina. Bij ons kun je je eigen bierpakket compleet zelf samenstellen. Kies je voor een bierpakket met blonde of wat meer donkere bieren? Of kies je van alles wat? Omdat er zoveel verschillende soorten speciaalbier zijn is er voor ieder wat wils.

Bierpakketten

Geen zin om zelf een bierpakket samen te stellen? Of wil je gewoon een keer iets proberen? Neem dan een kijkje tussen onze bierpakketten, we hebben ze in verschillende soorten en maten. Alle bierpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten unieke lokale speciaalbieren. Tip: een bierpakket is ook leuk om als cadeau weg te geven!

Cadeaupakketten

Naast een bierpakket hebben we ook vaste cadeaupakketten, deze zijn van de brouwerijen zelf. Ook kun je bij ons een mooi bierglas van Speciaalbier & meer bestellen. Deze kun je altijd toevoegen aan je bestelling. Wil je iemand verassen maar je weet niet waarvan hij/zij houdt? Dan is een cadeaubon altijd een goed idee. Kies zelf het bedrag en wij sturen een mooie cadeaubon naar je op.
Blond bierpakket