Biervaten

Achterhoeks Genot

Achterhoeks Genot

Achterhoeks Genot

Iets over de brouwerij:

De Achterhoek, het meest oostelijke deel van Gelderland. Kenmerkend voor deze regio zijn het coulisselandschap en de gemoedelijkheid. Uiteraard mag de echte Achterhoekse gezelligheid daarbij niet missen. Vaak gepaard met een biertje in de hand.

Om het plaatje helemaal compleet te maken hoort daar uiteraard een echt Achterhoeks biertje bij. Die vind je bij Achterhoeks Genot.
Gebrouwen met lokale ingrediënten zorgt het échte Achterhoekse bier voor een waar genot.

Achterhoeks Genot, omdat we mensen willen laten genieten van echt Achterhoekse bieren. Veur de Achterhoek deur de Achterhoek!

De bieren van Brouwerij Achterhoeks Genot:

Naam:Soort:Omschrijving:
Duuster GreiQuadrupelMet een hoog alcoholpercentage van 10% wordt duuster bier vooral gedronken in de donkere tijd van het jaar, maar eigenlijk is het altijd lekker. Zoals de naam van deze Quadrupel al doet vermoeden is het bier donker van kleur, maar zeker niet van smaak. Dit biertje een zoete smaak met lichte tonen van drop. Gebrouwen met écht Achterhoekse mout.
NoabersBlondDit bier is gebrouwen door brouwerij “Achterhoeks Genot”. Deze brouwerij heeft in totaal 3 verschillende bieren gebrouwen. Een blond bier een tripel en een Quadrupel. Noabers is in de achterhoek een ander woord voor Buren. En is bedoeld om lekker met je buren of vrienden te drinken na een lange dag werken. Noabers is een zwaar blond bier met een frisse smaak. Tonen van vanille en banaan. Een echte doordrinker om te delen met de Noabers! Gebrouwen met echt Achterhoekse mout.
Vaak bu’j te bangTripelIets wat menig Achterhoeker regelmatig roept: vaak bu’j te bang. Niets is minder waar natuurlijk. Voor dit biertje hoef je echter niet bang te zijn. Deze volle, zoete tripel is zacht en fruitig van smaak, maar met zijn heel lichte zuurtje een lekkere Achterhoekse tripel. Durf jij aan deze tripel te beginnen? Dan weet je zeker dat je een ware doordrinker te pakken hebt.
Duuster vatQuadrupelDeze Quadrupel hebben we laten rijpen op een Wild Turkey vat, deze Bourbon zorgt voor stevige tonen van karamel en rozijnen.