Biervaten

Bier & Ballen

Bier Ballen

Bier & Ballen

Iets over de brouwerij:

Ontstaan uit liefde voor bier en de passie voor voetbal. Geïnspireerd door Europese voetbaltrips, de cultuur in de kroegen en pubs rondom de stadions en door de kelderklasse van het Nederlandse amateurvoetbal. Twee elementen waar men iedere dag over praat, twee elementen die zorgen voor de allermooiste verhalen. Waar bier verbindt, doet voetbal dat ook. Voor ons reden om deze twee passies met elkaar te verbinden. Of je nu in een kolkend stadion zit of in de kantine van een kleine amateurclub, er is altijd een reden om met elkaar te proosten!

De bieren van Bier & Ballen:

Naam:Soort:Omschrijving:
VeldbestormerBlondDe “Veldbestormer” is een heerlijk fris blondje. Door het gebruik van citrushoppen krijgt dit blondje een frisse smaak. Het is een blond bier van hoge gisting. Door het gebruik van verschillende soorten mouten, krijgt dit bier een mooie gelaagdheid.
GroundhopperIPADoor het combinatiespel van verschillende hoppen krijgt deze IPA een fruitige smaak. Deze IPA heeft een alcohol percentage van slechts 4%. Maar laat je niet voor de gek houden door deze schijnbeweging. Als je enkele van deze IPA tot je neemt, zal deze schijnbeweging je doen tollen op je benen.
SchwalbekönigWeizenDeze Schwalbekönig is een echte Duitse weizen. Dit vind je terug in de smaak maar ook in het retrodesign van het etiket.
Tackle op de balTripelDankzij het gebruik van veel tarwe en verschillende ingrediënten, waaronder kamille, krijgt deze stevige tripel zijn heerlijke smaak. De naam van dit bier is terug te zien op het etiket.