Biervaten

Borst bier

Borst Bier

Borst bier

Iets over de brouwerij:

Borst Bier is een kleine onafhankelijke brouwerij in het hart van Noord-Holland, Spanbroek. Wij brouwen toegankelijk en smaakvol speciaalbier. Gewoon speciaal. Net als jij, en de mensen om wie jij geeft.

Wij genieten intens van het drinken van een mooi smaakvol bier. Wanneer we dit bier drinken met mensen die belangrijk voor ons zijn smaakt het alleen maar beter. Als je er niet bij stil staat lijken deze momenten misschien gewoon, maar als je dit wel doet zijn ze toch eigenlijk heel speciaal. Hier proberen we ons bij Borst Bier bewust van te zijn en dit soort momenten niet zomaar voorbij te laten gaan. Met dit in gedachte zijn onze bieren gebrouwen en hebben namen gekregen die hier mooi op aansluiten. Ze zijn voorzien van een mooie quote passend bij de naam van het bier. Betrouwbaar Blond, Trotse Tripel en Wilskrachtig Wit zijn de namen van onze bieren.

De recepten voor Borst Bier zijn allemaal op kleine schaal ontwikkeld, getest en gebrouwen door Rik Borst. Het brouwen op grote schaal doet Rik op dit moment nog bij de Noord-Hollandse Bierbrouwerij in Uitgeest. Hier kan hij Borst Bier op grote schaal brouwen door gebruik te maken van hun brouwinstallatie.

De bieren van Borst Bier:

Naam:Soort:Omschrijving:
Trotse TripelTripelTrotse Tripel is een volle en krachtige volmout tripel. De kruidige smaak, in combinatie met een lichte zoetigheid en subtiele bitterheid, zorgt voor een mooie balans. Krachtig, maar doordrinkbaar.
Betrouwbaar BlondBlondBetrouwbaar Blond is een allemansvriend die door zijn frisse karakter een goede keuze is voor ieder moment. Toegankelijk, maar vol van smaak.
Humorvolle HerfstbockBockHumorvolle Herfstbock is een mooi roodbruin bier met een moutig karakter. Je proeft tonen van karamel met een licht gebrande ondertoon en een subtiel bittertje. Heerlijk voor de donkere dagen, rijk van smaak.