Biervaten

Drul & Stollenberg

Drul Stollenberg

Drul & Stollenberg

Iets over de brouwerij:

Te midden van een glooiend landschap, vlakbij de Duitse grens, ligt Groesbeek, een dorp waar het Bourgondische leven wordt bejubeld. Vanuit ons brouwerij willen wij Groesbeek, Nederland en de rest van de wereld kennis laten maken met het beste wat onze brouwerij te bieden heeft. Daarom hebben wij de afgelopen jaren geïnvesteerd in professioneel brouwmateriaal en kennis.

Wijs geworden in de speciaalbieren arena, doen wij ons eigen ding. Wij trekken ons eigen spoor. Geen fratsen, geen buitenkant, maar kwaliteit en vakmanschap. We weten waar we voor staan: een eerlijke, eigenzinnige en stevige brouwerij, waar mooie bieren ontwikkeld en gebrouwen worden.

Bij een echt en eerlijk product hoort ook echt en eerlijk ondernemerschap. Goede spullen gebruiken en bewust omgaan met mens en milieu. Maar ook samenwerken met het werkbedrijf van Pluryn, om plek te bieden aan mensen die daarmee een zinvolle dagbesteding vinden.

De bieren van Brouwerij Drul & Stollenberg:

Naam:Soort:Omschrijving:
Hagemeester TripelTripelEen amber kleurig bier van hoge gisting. Volmoutig en licht zoet van smaak met een kruidig hop aroma.
Hey Hoppa HoppaIPAAmerican style IPA, met veel fruitige aroma’s van maar liefst zes amerikaanse hoppen die zorgen voor een stevige verfrissing met een hint sinaasappel op de achtergrond.
Drulse WitteWitEen lekker zomers wit bier met komijn en sinaasappel.
SpiegelwaalAlcoholarmSpiegelwaal is een amberkleurig bier. Het heeft een stevig bittertje, een mooie krachtige geur van citrushoppen en een lekker pepertje in de keel.
Verrassend BlondBlondVerrassend kruidig en een licht zoetje door de honing maken dit een heerlijke blondine. Het alcoholpercentage valt niet op achter de smaken en deze combinatie maakt het ook weer een verrassend gevaarlijk doordrinkbaar bier.
Drulse DubbelDubbelHeerlijke klasieke dubbel, niet te zoet maar lekker behaaglijk.
Eigen WeizenWeizenWeizen van 5,1% met in de geur banaan. Een heerlijk bier om van te genieten.
Geheim van de SmidBlondBlond, fris hoppig en volmoutig.