Biervaten

Het Paleisje

Het Paleisje

Het Paleisje

Iets over de brouwerij:

Duurzaam en ambachtelijk gebrouwen speciaalbier. Waar je ook bent, met wie je ook bent, door het drinken van de bieren van Brouwerij Het Paleisje zorg jij voor verbinding met de mensen om je heen.

De bieren van Het Paleisje:

Naam:Soort:Omschrijving:
Willem´s WitWitWillems Wit is een zacht gekruid maar zeer fris witbier. Bij Willem’s Wit komen de frisse en kruidige contenten eerst naar boven om af te sluiten met de zoete en licht bittere afdronk van de citroenschillen en diverse hoppen.
MaximaaltjeBlondMaximaaltje van het Paleisje is een fris en fruitig blond biertje gemaakt met vlierbloesem. Heerlijk om bij weg te dromen tijdens warme zomerdagen.
Tripel ATripelDe Tripel A bevat krachtige en pure smaken wat zorgt voor een zeer balancerende Tripel. De licht fruitige smaak komt voort uit de Sinaasappelschillen die gebruikt zijn tijdens het brouwproces. Met een lichte kardemon kom je tot dit pure bier exemplaar! Bij het drinken krijg je daarom een heerlijke warme sensatie van je mond tot aan je buik.
Prins Pale AleIPAEen zachte Pale Ale wat een zeer toegankelijke uitstraling oplevert voor iedereen. De zachte fris zoete smaak zorgt er eigenlijk voor dat je het bier in alle vier de seizoenen heerlijk kan nuttigen in het genot van waardevolle mensen om je heen! De Prins Pale Ale zorgt er ook voor met zijn uitstraling dat je het niet kan laten liggen en verbind zich met iedereen.
Willems WinterDonkerEen heerlijk donker speciaalbiertje. Gebrouwen met gemberwortel en kaneel. Perfect om s ´avonds laat open te trekken.