Biervaten

Kraftbier

Kraftbier

Kraftbier

Iets over de brouwerij:

In 2014 is de liefde voor het brouwen van bier ontstaan. In de keuken op 12 hoog werden de eerste bieren gebrouwen met vrienden. Daar ontstond de fascinatie voor het brouwproces. De magie van de heldere, bruisende, gouden drank. Door de jaren heen is Kraftbier erg gegroeid en heeft het een heel aantal fantastische speciaalbieren.

De bieren van Kraftbier:

Naam:Soort:Omschrijving:
Hoppakee IPABiertje in je hand, beentjes omhoog. Tijd om ff te genieten. Een soepel en lekker single hop bier, weinig bitterheid, vooral lekker fruitig.
HoppagayIPADe special edition van de hoppakee. We zetten je heel even op een roze wolk. Een bier met liefde gebrouwen. Liefde voor iedereen.
Big KwèkBlondJij bent aan de beurt om bier te halen. Je wil laten zien dat je weet waar je het over hebt. Vol bravoure kom je aanzetten. Dat heb je goed geregeld vriend. Een bier met een grote mond. De hoppen geven dit bier haar bloemigheid, de mouten zorgen voor de volle smaak en dankzij de honing krijgt ze haar zware karakter.
The Golden SwaenTripelDit bier stond als een kasteel. Statig en sterk. Een heerlijke volle en kruidige tripel die haar smaak krijgt door de 5 soorten mout en een bijzonder gist. Een gevaarlijke doordrinker waarna je paard en zwaard beter kunt laten staan ouwe ridder.
White Gij’tWitEen klassiek tarwebier met een moderne twist. Lichte fruitigheid door de Amerikaanse hop. Verkoelend op een warme zomerdag, dorstlessend na gedane arbeid. Dus als iemand vraagt “wè drinkte?”, dan “witte gij’t”.
Schôon MèdjeIPAEen echte Tilburgse vrouw is kei gezellig. Een sexy zachte g, een nuchtere houding en de nodige zelfspot. Lekker eigenzinnig en vol brabantse gezelligheid. Net als deze lekker fruitige en bittere india pale ale.