Biervaten

Langedijker

Langedijkerbier

Langedijker

Iets over de brouwerij:

Ontstaan uit passie voor bier, geïnspireerd door het karakter van Langedijk. Langedijker Bier is ontstaan uit hobby van twee jongens uit gemeente Langedijk (nu Dijk en Waard) met als doel het brouwen van toegankelijke speciaalbieren. Laat je verrassen door een van onze heerlijke bieren.

Op het etiket staan de contouren van het Rijk der 1000 eilanden, een eerbetoon aan een prachtig natuurgebied met een geschiedenis van de Langedijker tuinbouw. Sluit je ogen en waan je tussen de eilanden van het 1000 eilandenrijk waarbij iedere slok je naar een moment brengt van serene rust in de pure natuur.

De bieren van Langedijker:

Naam:Soort:Omschrijving:
Langedijker BlondBlondToegankelijk smaakvol bier van hoge gisting, fruitig met een subtiele bitterheid. Dit soepele goudgele biertje met een lichte schuimkraag is een heerlijke dorstlesser.
Langedijker WeizenWeizenEen zacht tarwebier van hoge gisting Met een frisse, lichtzure en volmondige smaak en een aangename afdronk. Licht troebel met een volle schuimkraag.
Langedijker TripelTripelEen krachtig bier van hoge gisting met een volle moutsmaak die ondanks de hoge alcoholpercentage toch als verfrissend kan worden ervaren. De Tripel is een zoet, fruitig bier en aantrekkelijk goudblond van kleur.
Langedijker DubbelDubbelEen Zijdezacht bier met een toets van lichte bitterheid.
Langedijker BockBockEen karaktervol bier van hoge gisting met tonen van koffie en chocolade. De gebrande moutsoorten en aromatische hopsoorten zorgen voor een aangename bitterheid met een zacht zoete ondertoon.
Langedijker IPAIPAEen toegankelijke I.P.A. van hoge gisting met een fris bittere smaak en een verrassende afdronk.